Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Na Preševu na ulazu i izlazu iz zemlje čeka se dva sata - | K-013 Portal

Na Preševu na ulazu i izlazu iz zemlje čeka se dva sata

putevi, prelazi, saobraćaj

Na graničnom prelazu Gradina, na ulazu u zemlju zadržavanje za putnička motorna vozila je 50 minuta, a na izlazu je 120 minuta, podaci su Uprave granične policije.

Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, a na prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička i teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 45 minuta, na prelazu Gostun, na ulazu i izlazu za sve kategorije vozila je 45 minuta, a na graničnom prelazu Špiljane, na izlazu, zadržavanje za sve kategorije vozila je 40 minuta.

Putevi Srbije upozoravaju na izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama, pa se tako na deonici petlja Ub - petlja Lajkovac, u smeru ka Beogradu danas zatvaraju službeni prolazi nakon što su okončani radovi na održavanju kolovozne trake. Izlaz na petlji Ub, u smeru ka Beogradu, je otvoren za saobraćaj, a zatvorene su preticajne saobraćajne trake oba smera, u dužini od 200 metara.

U tunelu Trbušani, u oba smera u toku su do sutra do 9 sati radovi na završnom ispitivanju tunelskih cevi, zbog čega je zatvorena tunelska cev ka Beogradu, a saobraćaj se odvija dvosmerno u suprotnoj tunelskoj cevi.

Na deonici Straža - Jasenovo u toku su radovi na pojačanom održavanju i trajaće do 31. oktobra uz naizmenično propuštanje vozila.

Kod Vjakovca, na deonici Pančevo - Vršac odvijaju se radovi na popravci mosta preko kanala Dunav - Tisa - Dunav, uz naizmenično propuštanje vozila.

Saobraćaj je obustavljen na deonici Brežđe - Divčibare, Krčmar - Divčibare, a obustava će trajati do 30. oktobra. Alternativni pravac: Mionica - Divci - Valjevo - Kaona - Divčibare.

U Zaječaru se u Ulici 7. septembar odvijaju radovi na sanaciji dela državnog puta u dužini od 500m i trajaće do 15. avgusta , a saobraćaj se odvija prema privremenoj saobraćajnoj signalizaciji, uz eventualne kraće zastoje.

Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75, kod petlje Ražanj - Aleksinački Rudnici, ka Beogradu najavljeni su radovi na pojačanom održavanju do 1. septembra.

Zatvorena je kolovozna traka ka Beogradu, saobraćaj se odvija dvosmerno suprotnom kolovoznom trakom 4,1 kilometar između službenih prolaza.

Na auto-putu E-75, kod petlje Subotica Jug - Žednik, ka Novom Sadu odvijaju se radovi na demontaži i montaži elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu do 30. avgusta.

Zatvorena je preticajna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom.

Na auto-putu E-763, kod petlje Ub - Lajkovac, ka Beogradu planirani su radovi na održavanju kolovoza do 01. novembra.

Zatvoren je izlaz na petlji Ub u smeru ka Beogradu, a saobraćaj se odvija dvosmerno suprotnom kolovoznom trakom.

Na deonici Bor - Zagrađe, u Slatini najavljeni su radovi na popravci mosta preko Borske reke do 01. septembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici puta Kraljevo - Mataruška Banja, u Čibukovcu odvija se sanacija klizišta, uz naizmenično propuštanje vozila ili alternativnim pravcem preko Mataruške Banje.

Na deonici Petrovac na Mlavi (Veliko Laole) - most preko reke Mlave obustavljen je saobraćaj zbog radova na mostu preko reke Mlave.

Saobraćaja se odvija shodno privremenoj saobraćajnoj signalizaciji, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS