Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Putnička vozila na Gradini čekaju pola sata - | K-013 Portal

Putnička vozila na Gradini čekaju pola sata

saobraćaj, putevi

Prema informacijama Uprave granične policije, putnička vozila na Gradini, na ulazu, čekaju 30 minuta.

Teretna vozila na Horgošu, na izlazu, čekaju 60 minuta, kao i na Batrovcima, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, deonica Sirig - Beška, u oba smera, radovi na košenju trave u srednjem pojasu do 20. oktobra od 7 do 17 časova. Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom trakom.

Na auto-putu E-70, petlja Sremska Mitrovica - petlja Ruma, smer ka Beogradu, radovi na popravci zaštitne žičane ograde, u toku svetlog dela dana, do 30. oktobra . Zatvorena zaustavna traka u dužini od 400 metara.

Ćićevac - Koševi, 3 km posle kružnog toka Jasika na Moravskom koridoru, u smeru Koševi do 16. oktobra zbog radova na odvodnjavanju zatvorena devijacija, a saobraćaj se odvija redovnom trasom.

Mustapić - Turija, radovi na rehabilitaciji puta do 1. novembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Bački Breg - Sombor - radovi na rehabilitaciji puta do 28. oktobra od 7 do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforima.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

Prema informacijama Puteva Srbije, na deonici Knić - Mrčajevci biće produženi radovi na mostu preko Bresničkog potoka do 28. oktobra uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, kod petlje Ražanj - Aleksinački Rudnici, u smeru Niš - Beograd, izvode se radovi na pojačanom održavanju leve kolovozne trake do 01. novembra.

U zoni radova, saobraćaj se preusmerava u suprotnu traku na dvostrano odvijanje u smeru Beograd - Niš.

Na deonici Ribariće - Brnjak najavljene su obustave saobraćaja zbog asfalterskih radova od 17. oktobra do 31. oktobra svakog dana osim nedelje, u periodu od 8 do 11 časova i od 13 do 16 časova.

Nakon 16 časova na deonici se normalizuje za saobraćaj.

Na auto-putu E-80, kod tunela Pržojna Padina i Progon najavljeni su radovi na pranju tunela, u oba smera do sutra u periodu od 7 do 15 časova.

Shodno dinamici radova, za saobraćaj se zatvara vozna, odnosno, preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija slobodnom trakom.

Na deonici Brodarevo-Žuti Kuk najavljene su obustave saobraćaja zbog izvođenja radova na sanaciji odrona od 10. do 17. oktobra od 9 do 11 časova i od 14 do 16 časova.

Alternativni putni pravac je Kolovrat-Jabuka, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS