Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Arapi grade postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Pančevu? - | K-013 Portal

Arapi grade postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Pančevu?

grad pancevo, postrojenje za preciscavanje otpadnih voda

Grad Pančevo potpisaće Memorandum o razumevanju sa firmom Metito Utilities LTD. iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u vezi sa razvojem i sprovođenjem projekta postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda sa pripadajućom linijskom infrastrukturom u Pančevu.

Arapi će u saradnji sa Gradskom upravom, razviti i sprovesti projekat sakupljanja i prečišćavanja otpadnih voda kroz dve faze.

Nakon potpisivanja Memoranduma firma iz UAE će pripremiti Idejni predlog i Studiju izvodljivosti.

Studiju izvodljivosti, prema onome što piše u tekstu Memoranduma, arapska firma treba da dostavi najkasnije 4 meseca od potpisivanja Memoranduma. Studija izvodljivosti se stastoji iz analizne vodosnadbevanja, analize količine kvaliteta otpadnih voda, osnovni dizajn postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda sa pomoćnom infrastrukturom za priključenje na kanalizaciju, distributivni cevovod itd.

U nacrtu Odluke, u koju je portal K-013 imao uvid, kaže se da je "potrebno što pre potpisati ovaj Memorandum" pa će odbornici Skupštine grada Pančeva o njemu glasati na sednici zakazanoj za 27. april, razume se - biće prihvaćeno.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS