Bicikli za najbolje na takmičenju “Šta znaš o saobraćaju” -
sta znas o saobracaju, bicikli

Bicikli za najbolje na takmičenju “Šta znaš o saobraćaju”


Komitet za bezbednost saobraćaja i ove godine nastavlja tradiciju nagrađivanja učenika koji su postigli najbolje rezultate na takmičenjima u oblasti poznavanja saobraćaja i saobraćajnih propisa.

Tim povodom je u Gradskoj upravi organizovana dodela bicikala za šestoro najuspešnijih, koje je učenicima predao Predrag Živković, član Gradskog veća grada Pančeva zadužen za saobraćaj i komunalnu delatnost i predsednik Komiteta za bezbednost saobraćaja grada Pančeva.

Okružno takmičenje “Šta znaš o saobraćaju” je za Južnobanatski region održano u Uzdinu 11.05.2019. godine. Ekipa sa teritorije grada Pančeva (Omoljica i Pančevo) je zauzela prvo mesto u kategoriji B i C, dok je na republičkom takmičenju održanom 25.05.2019. godine u Beogradu, zauzela u kategoriji B drugo mesto, a učenici Živanov Stefan i Milica Milatov kao drugoplasirani u pojedinačnom takmičenju, ostvarili su pravo da čine reprezentaciju Srbije koja je na Evropskom takmičenju od 12-15. septembra u Ženevi zauzeli treće mesto u konkurenciji 20 evropskih država.

Ostvareni pojedinačni rezultati su:

Kategorija B: Živanov Stefan I mesto “OŠ Dositej Obradović” Omoljica – Mentor Miodrag Tasić, Milatov Milica I mesto “OŠ Dositej Obradović” Omoljica – Mentor Miodrag Tasić i Ašanin Jana II mesto “OŠ Dositej Obradović” Omoljica – Mentor Miodrag Tasi

Kategorija C: Potkonjak Veljko I mesto “OŠ Dositej Obradović” Omoljica – Mentor Miodrag Tasić, Nikolić Aleksandra II mesto “OŠ Dositej Obradović” Omoljica- Mentor Miodrag Tasić i Marija Milenković III mesto “OŠ Mika Antić” Pančevo – Mentor Jovan Jovanov.

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com