fbpx
et cetera home, novogodisnji ukrasi, novogodisnja dekoracija, pancevo

ET CETERA HOME: Novogodišnja dekoracija doma, obavezni deo praznične magije
Radnja Et cetera home, nalazi se u Pančevu, u ulici Oslobođenja 1. Smeštena uz same perone Autobuske stanice, već treću godinu zaredom ulepšava svojim prelepo dekorisanim izlozima i odabirom robe, i ovaj deo grada, ali i domove vernih mušterija.

Po rečima mnogih, ona je postala pravi kutak za dušu, mesto dobrog izbora i prijatne kupovine.

et cetera home, novogodisnji ukrasi, novogodisnja dekoracija

Ono što je odlikuje jeste pažljivo birana roba, kvalitet, originalnost i kreativnost.

Radnja Et cetera home u svojoj ponudi ima veliki izbor predmeta od porcelana, keramike, najfinijeg posuđa i proizvoda za dekoraciju. Takođe, u okviru svog programa HANDMADE izrađuju venčiće, stolnjake i dekoraciju uvek tematski propraćenu i inspirisanu aktuelnim praznikom ili godišnjim dobom.

O svakom detalju se vodi računa. Od Instagram (et_cetera_home_pa) i Facebook profila, na kojima se možete informisati o ponudi i uživati u lepim fotografijama i idejama,pa do originalno upakovanih poklona. Uz svaku kupovinu dobijate pakovanje, a ako ipak niste sigurni šta je najbolje odabrati, možete pokloniti i vaučer sa iznosom po želji.

et cetera home, novogodisnji ukrasi, novogodisnja dekoracija

Trenutno u ponudi imaju veliki izbor kvalitetne novogodišnje dekoracije, stolnjaka, novogodišnjih figura, ukrasa od stakla, detalja za prazničnu trpezu, salveta i najpopularnijih kolekcija posuđa.

Ova mala preduzetnička radnja odiše toplinom i dobrim ukusom. Kažu da su epitet "radnja za dušu" postigli posvećenošću jasnom cilju, a to je da rade s ljubavlju i za ljubav.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.