Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Glasajte da Pančevo dobije sadnice u okviru akcije „Posadi svoj hlad“ - | K-013 Portal

Glasajte da Pančevo dobije sadnice u okviru akcije „Posadi svoj hlad“

akcija posadi svoj hlad

I ove godine, organizacija Zeleni Razvojni centar organizuje prolećnu akciju sadnje drveća pod nazivom „Posadi svoj hlad“. U akciji učestvuju svi okruzi u Srbiji, a glasanje se vrši na zvaničnoj stranici organizacije Zeleni Razvojni Centar. Cilj za 2021. godinu je da se zasadi 300.000 sadnica belog jasena.

Ova organizacija nakon 5 uzastopno uspešnih godina realizacije Svetskog dana čišćenja u Republici Srbiji, realizovala je jesenju akciju “Posadi svoj hlad” Jesen 2020.

Iako su uslovljeni trenutnom epidemiološkom situacijom, uspešno je realizovana jesenja sadnja, a koja će svoje rezultate pokazati u narednim godinama – jer je posađeno ni manje ni više nego 30.000 sadnica Belog Jasena.

Zahvaljujući sponzorima, društveno odgovornim kompanijama koje posluju na teritoriji Republike Srbije uspeli su da akciju prenesu sa reči na dela. Isto tako hvala i građanima koji su pratili objave, smernice i uputstva, i doprineli da se 30.000 sadnica Belog Jasena zasadi širom Republike Srbije.

Ovom prilikom pozivaju se građani da prate objave na sajtu organizacije i uputstva kako bi glasali za svoj kraj i ponovo bili deo prolećne sadnje “Posadi svoj hlad” Proleće 2021.

Da Pančevo dobije sadnice možete glasati OVDE



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS