IZMENA režima saobraćaja radi prolaska karnevalske povorke povodom manifestacije Internacionalni karneval Pančevo 2020 -
karneval pančevo, zatvaranje ulica, izmena režima saobraćaja, pančevo, najnovije vesti

IZMENA režima saobraćaja radi prolaska karnevalske povorke povodom manifestacije Internacionalni karneval Pančevo 2020


Organizacioni odbor "Internacionalnog karnevala Pančevo" obaveštava javnost da će doći do izmena režima saobraćaja i zatvaranja sledećih ulica radi prolaska karnevalske povorke povodom manifestacije ’’Internacionalni karneval Pančevo 2020’’, u Pančevu, dana 20. juna 2020.godine, od 18:30.:

- Zatvaranje dela ulice Miloša Trebinjca (od ulice Vojvode R.Putnika do ulice 6.oktobra) i zatvaranje ulice Miloša Obrenovića (od Policijske uprave Pančevo, Miloša Obrenovića 1 do Miloša Obrenovića 12); Deo ulice Bore Stankovića (od ulice Miloša Obrenovića do raskrsnice u ulici Prvomajska) za ograničeno puštanje vozila.

Zbog kretanja karnevalske povorke, za saobraćaj će biti zatvorena ulica kojom se povorka kreće - Miloša Obrenovića, od Miloša Trebinjca, kao i delovi ulica koje se ukrštaju sa ulicom Miloša Obrenovića.

Okupljanje karnevalskih grupa i učesnika je od 19 časova u ulici Miloša Trebinjca (od ’’Tempa’’ do Policijske uprave Pančevo).

Početak međunarodne karnevalske povorke je u 20 časova (iz ulice Miloša Trebinjca, kod Policijske uprave Pančevo).

Nakon prolaska karnevalske povorke ulice će biti puštene za saobraćaj. Deo ulice Miloša Obrenovića, od raskrsnice kod Plinare do Miloša Obrenovića 12, najkasnije do 01:00 časova, radi uklanjanja zaštitnih ograda.

"Molimo stanare pomenutih ulica da, ako imaju potrebu da se kreću svojim vozilima u navedeno vreme zatvaranja ulica, vozila izmeste sa parkinga pre zatvaranja ulica.

Molimo sve posetioce koje dolaze svojim vozilima da se parkiraju na mestima predviđenim za parking van ulica predviđenih za zatvaranje.

Manifestacija će se održati uz poštovanje preporuka zdravstvenih institucija usled pandemije COVID19. Apelujemo na posetioce manifestacije da poštuju preporuke i da poštuju održavanje fizičke distance.

Zahvaljujemo svim sugrađanima na razumevanju, kao i podršci da budemo dobri domaćini svim gostima i posetiocima koji dolaze u Pančevo na karneval", navodi se u saopštenju.

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com