Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KUD "ABRAŠEVIĆ" igra za Anu Hlavati u Kulturnom centru Pančevo - | K-013 Portal

KUD "ABRAŠEVIĆ" igra za Anu Hlavati u Kulturnom centru Pančevo

ansambl abrasevic pancevo, kud abrasevic pancevo

Ansambl "Abrašević" održaće humanitarni koncert pod nazivom "Srce se nema da se ima, srce se ima da se da svima" u četvrtak, 28. februara, od 19 sati u dvorani Kulturnog centra Pančevo.

Ansambl „Abrašević” Pančevo je pre dve godine uvelo praksu da svoju radnu godinu započne humanitarnim koncertom različite namene.

- Ovakva odluka motivisana je time što smo mi ustanova koja radi s decom i mladima, odgovorni jednim delom i za njihovo vaspitno obrazovanje, ne samo umetničko, a u sklopu toga je i humanitarni rad. Zato je ovakav početak godine vrsta lekcije o humanosti za sve njihove „učenike”, odnosno članove društva, kaže za K-013 Online Lela Stojnov, predsednica Abraševića.

Ana Hlavati (1997) je iz Padine. Pohađala je Tehničku školu „23. maj” u Pančevu. Već tri godine ima kontinuirano epileptične napade, svakodnevno i više puta na dan, različitog intenziteta i dužine trajanja. Do sada je pokušano lečenje s više antiepileptika, ali uprkos terapiji, napadi su i dalje prisutni i dijagnostifikovana joj je farmakorezistentna epilepsija. Zbog velike doze lekova i čestih napada, Ana veći deo dana prespava, često je umorna i jako pospana. Uprkos svemu, optimistična je i borbena, pozitivno raspoložena jer za njeno ozdravljenje ima nade.

Karte za humanitarni koncert se mogu kupiti u Kulturnom centru Pančeva pred početak koncerta po ceni od 300 dinara, a ko želi može ostaviti dobrovoljni prilog u kutijama koje će biti postavljene u Foajeu Kulturnog centra.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS