Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Miša Sekulić ponovo oduševio sa svojim akcijama - | K-013 Portal

Miša Sekulić ponovo oduševio sa svojim akcijama

Miša Sekulić ponovo oduševio sa svojim akcijama

Većina nas je na društvenim mrežama bila u prilici da prati našeg sugradjanima Mišu Sekulića koji je kupovao asfalt i popunjavao rupe po putevima našeg grada i naseljenih mesta tamo gde su ljudi to tražili od njega.

U novoj humanoj akciji koju je Sekulić sprovodio u gradu i naseljenim mestima prošlog vikenda je starijim i nepokretnim ljudima je nosio vodu tokom restrikcija. Našim sugradjanima koji nisu bili u mogućnosti obezbede rezeve vode ili da odu do cisterne, naš gradski heroj je taj problem rešio.

Naš mladi sugradjanin koji svojim humanim akcijama polako postaje "heroj grada, je organizovao akciju sa ciljem da se bolesnima što pre obezbede zalihe vode.

"Nažalost bilo je starih i bolesnih Pančevaca koji nisu mogli sami do vode neophodne za najosnovnije potrebe i žao mi je što nisam stigao da pomognem većem broju ljudi. Za ovakvu akciju, kao i za predhodne potrebna dobra volja, i malo izvojenog vremena kako bi ljudima olakšali funkcionisanje, navodi Sekulić".

Miša nas je svojim akcijama podsetio na humanost koju smo svi pomalo zaboravili ili  zbog svojih životnih obaveza nemamo vremena i ne vidimo probleme naših komšija i sugrađana.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS