Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NAGRADNA IGRA: Osvojite besplatan ručak za dve osobe u restoranu Konoba32 - | K-013 Portal

NAGRADNA IGRA: Osvojite besplatan ručak za dve osobe u restoranu Konoba32

konoba32, restoran, nagradna igra, rucak za dve osobe

Na adresi Ignjata Barajevca 4, preko puta Gimnazije, u Pančevu u starom gradskom jezgru, nalazi se resotran Konoba32 koji sa profesionalnim timom nudi vrhunski kvalitet hrane. 

Restoran Konoba 32 nastao je iz ljubavi prema tradiciji a sa ciljem da se očuva duh srpske kafane u Banatu.

Ako volite da posetite mesto koje pleni toplinom, pažljivo odabranom hranom i bogatim izborom alkoholnih, bezalkoholnih pića i posebnom vinskom kartom koja poseduje vina sa gotovo cele teritorije bivše Jugoslavije onda je Konoba32 pravo mesto za Vas.

Više detalja o restoranu Konoba32 možete pročitati na njihovom sajtu www.konoba32.rs .

NAGRADNA IGRA:

Osvojite BESPLATAN RUČAK ZA DVE OSOBE u restoranu Konoba32!

Pravila:

- Šerujte na Vaš profil ovu objavu, javno, i označite osobu sa kojom biste išli na ručak ili osobu koja bi rado učestvovala u ovoj nagradnoj igri.

- Na kraju ovog članka, u delu predviđenom za komentare upišite Vaše podatke:  ime i prezime, e-mail i kontakt telefon ( u slučaju nekih problema, podatke pošaljite na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa nazakom "za nagradnu igru")

Nagradna igra traje do ponedeljka, 20. decembra u 23:59, a na besplatan ručak možete otići u roku od 7 dana od dana proglašenja dobitnika nagrade.  Ime dobitnika biće objavljeno nakon izvlačenja na kraju ovog teksta i na Fejsbuk stranici K-013 Online

** Napomena ** 

Podaci koji se pošalju su zaštićeni i nisu javno vidljivi. Na kraju nagradne igre objavićemo samo ime i prezime dobitnika. 

SREĆNO!

A kad ste već tu, treba reći da restoran "Konoba32" organizuje doček Nove godine 2022. All inclusive 35 eur po osobi. U cenu je uključeno predjelo, večera i neograničena konzumacija domaćih pića.

Restoran Konoba 32 organizuje doček na tri muzička stage-a:

Rock party - u maloj sali i Tradicionalni tamburaši u velikoj sali i basti ???????????

Sve informacije i rezervacije na broj 013-343-637
 
--------------------------------------
Dobitnica nagrade ručak za dve osobe u restoranu "Konoba32" je Marijana Radojković.
 
Čestitamo! Vaši podaci su prosleđeni restoranu. 
--------------------------------------


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS