Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nikola i Kole nastavljaju sa akcijom dopremanja namirnica stanovnicima Bele stene, PRIKLJUČI SE! - | K-013 Portal

Nikola i Kole nastavljaju sa akcijom dopremanja namirnica stanovnicima Bele stene, PRIKLJUČI SE!

Nikola i Kole, koji su nedavno dronom dopremili lekove i namirnice stanovnicima ostrva Bela stena, nastavljaju sa akcijom. Objavljen je poziv svim ljudima dobre volje koji žele da pomognu tako što će doneti namirnice koje će na isti način stići do Bele stene.

"OBAVEŠTENJE ZA DRUŠTVO i DRUGARE DOBRE VOLJE:

danas i sutra, počeli smo sa skupljanjem namirnica za ekipu, sa ostrva Bela Stena, (12 ljudi, dobro poznatih prijatelja) koji su trenutno odsečeni od sveta, na ZALEDJENOM DUNAVU, I TAMO IZUZETNO NISKIM TEMPERATURAMA.

Mali skromni doprinos, NE SME BITI TEZI OD 800 grama, pošto će se prebacivanje izvesti iz vazduha DRONOM.

Namirnice mozete doneti do FLEX fitness kluba, Žarka Zrenjanina 17, ili me pozovite na broj telefona 063 - 23 - 99 - 36. Svakome ću odgovoriti, jer je "kuckanje" sada manje efikasno.

Hvala svima onima, koji žele da pomognu i HVALA svima onima, koji neće IZ TOPLE SOBE PROVOCIRATI, zlim komentarima, jer zaista nema potrebe, budimo ljudi." , navodi se u pozivu.

A kako je izgledala akcija dopremanja namirnica i lekova pre nekoliko dana pogledajte na videu:



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS