Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Novaković (Narodna stranka): Pančevci neće glasati za stranku koju predvode Branko Malović i njegovi batinaši - | K-013 Portal

Novaković (Narodna stranka): Pančevci neće glasati za stranku koju predvode Branko Malović i njegovi batinaši

narodna stranka, borislav novakovic, pancevo

Borislav Novaković, potpredsednik Narodne stranke, izjavio je za portal K-013 da grad Pančevo ima sjajnu istoriju i u tom smislu građani Pančeva pred sobom nemaju SNS već imaju celu istoriju Pančeva.

- Podsetiću, ovde su vrednosti oblikovali i uticali na to Miloš Crnjanski kao profesor književnosti, Mika Antić kao novinar u tadašnjem Pančevcu, Jovan Jovanović – Zmaj, Svetislav Kasapinović.. Razmišljajući o 3. aprilu, ne razmišljam o SNS-u kao stranačkoj grupaciji koju treba da pobedimo, nego da li u onome što radimo možemo da se približimo idealima onoga što su radile najbolje kćeri i sinovi Pančeva. Pančevo je uvek bez obzira u kojoj državi se nalazilo prednjačilo po privrednoj aktivnosti, po intelektualnom i kulturnom potencijalu. Ja sam siguran da mesto u kom su meru u tome šta je dobro, šta vredi a šta ne vredi, određivali Miloš Crnjanski, Zmaj Jova, Đorđe Vajfert, Svetislav Kasapinović, Mika Antić, Olga Petrov i Olga Slankamenac neće prihvatiti da glasa za stranku koju predvode Branko Malović i njegovi batinaši, rekao je Novaković.

275522288 366188022032391 4487270908297154823 n

(Foto: K-013.com)

Novaković kaže da Branko Malović i njegova kriminalno-mafijaška klika ne predstavljaju Pančevo:

- Nisu oni nikakva Sparta, nisu oni nikakvi Spartanci nego kriminalci. Siguran sam da će Pančevo, s` obzirom na svoj politički i kulturološki potencijal, 3. aprila ustati i reći NE vlasti SNS-a. Nema nikakve sumnje da Aleksandar Vučić nema većinu u Pančevu, ali u ovom trenutku opoziciona većina je ćutljiva. Smisao naše kampanje i obilaska Srbije je da ćutljiva većina postane bučna i glasna većina i da ljudi koji u ovom trenutku sebi mrmljaju u bradu, govore kao deo svog ličnog nezadovoljstva to kažu jasno, glasno i razgovetno. Ja sam siguran da kako se bude bližio treći april da će taj glas protiv biti sve snažniji i da će se na izborima preliti u pobedu naše koalicije, zaključio je Novaković.  



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS