Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ODBRANIMO TESLU PORUČUJE: Još jedan LOŠ plan u nizu iz JP „Urbanizam” Pančevo - | K-013 Portal

ODBRANIMO TESLU PORUČUJE: Još jedan LOŠ plan u nizu iz JP „Urbanizam” Pančevo

jp urbanizam pancevo, inicijativa odbranimo teslu

Planeri iz JP „Urbanizam” Pančevо trebа da priznaju da ne umeju niti žele da rade dovoljno kvalitetne planove i u javnom interesu građana.

Poslednji dokaz za to je Nacrt  Plana detaljne regulacije za izgradnju skladišta za privremeno odlaganje opasnog otpada u Rafinerija nafte Pančevo i  Strateške procene uticaja Plana na životnu sredinu.

Nakon što je  godinu dana dorađivan i ponovo stavljen javnosti na uvid, Plan ponovo ima velike propuste, što se jasno može videti iz primedbe koju je pripremila naša inicijativa u saradnji sa inženjerima zaštite životne sredine.

Planeri se pozivaju na nevažeća i nepostojeća dokumenta i nesavesno planiraju  skladištenje otpada različitih sastava bez ispunjavanja odgovarajućih tehnoloških i zakonskih uslova, a negativan uticaj na sredinu nije preveniran na odgovarajući način!

Inicijativa Odbranimo Teslu poziva sve građane kojima je stalo da žive u zdravijoj životnoj sredini da predaju primedbu u dva primerka najkasnije do 21.maja 2021. u Uslužnom centru grada Pančeva do 15 h, kao i da prisustvuju javnoj sednici Komisije za planove koja je zakazana za 01.06.2021. u 12 h Maloj sali grada Pančeva.

Primerak primedbe možete skinuti sa Još jedna primedba https://bit.ly/3wlYAnc



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS