Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Održan jednodnevni seminar sa temom "Stav i dejstvo jahača u sedlu" u KKK "Kremen" - | K-013 Portal

Održan jednodnevni seminar sa temom "Stav i dejstvo jahača u sedlu" u KKK "Kremen"

U pančevačkom konjičkom klubu "Kremen" održan je seminar na temu "Stav i dejstvo jahača u sedlu".

Prisutnima se obratio Milan Đorđević, nacionalni dresurni sudija, ali ono što je još značajnije da je i FEI dresurni sudija 2*, kao i FEI stjuard.

Đorđević je prisutnima preneo njegova dosadašnja iskustva, kao i iskustva u angažovanju od strane Međunarodne konjičke federacije kao službeno lice na najvećim međunarodnim konjičkim takmičenjima, uključujući i Olimpijske igre u Riu, kao i svetska i evropska prvenstva.

Na veoma jednostavan i praktičan način je prikazao, ali i objasnio važnost pravilnih dejstava koja dolaze iz pravilne pozicije jahača na konju, bez obzira na to da li jašemo u školi jahanja ili na olimpijadi.

- Kontakt i dejstva koja primenjujemo u treniranju konja su podjednako važni u svakom trenutku dok smo na konju i pored konja. Slušali smo interesantno predavanje, a kasnije smo probali da izvedemo sve ono što smo pričali.

Probleme koji su nam najavljeni kao mogući, pokazali smo, ali smo ih uz veoma jasna objašnjenja i prosta rešenja u hodu i kasu ispravljali sa lakoćom i zadovoljstvom, navode iz Konjičkog kluba "Kremen". 

Tags:


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS