Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website OMOLJICA: Dva policajca lakše povređena u tuči - | K-013 Portal
omoljica, tuca, pretuceni policajci

OMOLJICA: Dva policajca lakše povređena u tučiOsnovno javno tužilaštvo u Pančevu u saradnji sa PU Pančevo lišilo je slobode M.V. i M.V. zbog postojanja osnovane sumnje da je svaki ponaosob izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i uništenje i oštećenje tuđe stvari i N.M., Ž.M., D.D., F.M. i N.B. jer su ponaosob izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Kako je za K-013 rečeno iz Osnovnog javnog tužilaštva, 4. avgusta u Omoljici, M.V. odbio da da na uvid ličnu kartu koju mu je tražio oštećeni D.P. , pripadnik PU Pančevo, koji je obavljao službenu dužnost, a potom istog bez povoda udario u rame i pružao otpor prilikom stavljanja u položaj za vezivanje, dok su D.D. i M.V. zadavali udarce nogama u predelu glave i tela oštećenom D.P. i odgurivali oštećenog M.K., takođe pripadnika PU Pančevo, kojima su se pridružili i Ž.M., N.M.,N.B.,F.M. i M.B., koji su udarce zadavali i A.F., D.C., usled čega su svi oštećeni, pripadnici PU Pančevo zadobili lake telesne povrede, nakon čega je M.V. rukom polomio retrovizor na službenom vozilu MUP-a dok je M.V. sredstva za vezivanje isekao.

Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu je odredio pritvor prema Ž.M., M.V. i M.V. jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.