Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Otvoreni antikorupcijski sastanak Kareje u ponedeljak - | K-013 Portal
kareja, antikorupcija, sastanak

PANČEVO: Otvoreni antikorupcijski sastanak Kareje u ponedeljak


Udruženje građana Institut za istraživanje korupcije Kareja Pančevo održaće u ponedeljak, 23. maja, u 19 sati, otvoreni radni antikorupcijski sastanak, koji će se održati u novom Medijskom skloništu u Pančevu, Ul. Zmaj Jovina broj 19a.

"Otvorenom antikorupcijskom sastanku mogu da prisustvuju sve građanke i građani Pančeva koje zanima borba protiv korupcije. Posebno pozivamo predstavnike neformalnih i formalnih OCD, kao i predstavnike organa javne vlasti.

U uvodnom delu sastanka biće podnet izveštaj o dosadanjim aktivnostima i predlog daljih aktivnosti, nakog čega će prisutni moći da daju svoje predloge.

Ukoliko se odlučite da dođete može svoj dolazak najaviti na https://www.facebook.com/antikorupcijakareja (nije obavezno).

Takođe ukoliko neko od zainteresovanih nije u mogućnosti da dođe može svoj komentar, kritiku, predlog poslati na navedeni fb, a svi drugi, koji imaju fb, mogu da nas zaprate na taj način i informišu se o aktivnostima koje preduzimamo", navodi se u saopštenju.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.