Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Raspisan konkurs za Zbornik „Rukopisi 41“ - | K-013 Portal

PANČEVO: Raspisan konkurs za Zbornik „Rukopisi 41“

Dom omladine Pančevo poziva sve zainteresovane mlade autore da pošalju radove na ovogodišnji, 41. konkurs za Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prostora bivše Jugoslavije „Rukopisi 41“. Konkurs će biti otvoren do 20. februara.

Pravo učešća imaju devojke i mladići od 15 do 30 godina koji pišu na jezicima bivših eks-Ju republika i jezicima nacionalnih manjina.

Potrebno je poslati do 3 pesme i / ili 3 kratke priče: pesme dužine do 2, a priče do 3 kucane strane (dakle, do 7 000 karaktera, veličina fonta 12), potpisane punim imenom i prezimenom, godinom rođenja, adresom, brojem telefona i i-mejlom (u fajlu sa radovima i u ,,telu“ e-mejla!) na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Dom omladine Pančevo, Svetog Save 10, 26 000 Pančevo, Srbija (sa naznakom ,,za Rukopise 41”). 

Nije obavezno slati na obe adrese, već po izboru, običnom poštom ili elektronskom, a prednost je na elektronskoj pošti.

,,Rukopisi 41″ će izaći iz štampe početkom maja.

Krajem maja planirana je i promocija u Pančevu, odnosno dvodnevni festival. 

Autorima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore koji ne budu bili u mogućnosti da dođu na promociju Zbornika, primerci će biti poslati poštom.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS