Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: "Sistem 48" postao RASPAD sistema - | K-013 Portal

PANČEVO: "Sistem 48" postao RASPAD sistema

sistem 48 pancevo, pancevo

Izgleda da je "Sistem 48" postao sinonim za potpuni raspad. Građani Pančeva podnose prijave, ali od 2022. godine evidentno je da se niko ne obazire na njih. Gde nestaju sve te prijave? Da li su se izgubile u lavirintu administrativne inertnosti ili su namerno ignorisane? Ovo je krajnje pitanje koje postavljaju građani koji su očajnički pokušavali da reše komunalne probleme.

Očigledno je da "Sistem 48" nije samo neefikasan, već i potpuno zanemaren. U stvarnosti, umesto da služi građanima kako je obećano, postao je svojevrsna crna rupa u koju nestaju njihove prijave i problemi. Dok gradske vlasti ćute i ignorišu potrebe svojih građana, oni se suočavaju sa sve većim frustracijama i beznađem.

Zaista, umesto da bude "Sistem 48", mogli bismo ga preimenovati u "Raspad Sistema". Kako se može videti na sajtu gradske uprave, poslednja prijava problema evidentirana je 2022. godine?

sistem48resenprobleni

Građani ne samo da gube poverenje u lokalnu upravu, već se i pitaju da li uopšte imaju ikakvu stvarnu moć da promene ovu situaciju. Očajnički su u potrazi za odgovorima i rešenjima, dok njihovi komunalni problemi ostaju nerešeni i ignorisani.

Kakva su vaša iskustva sa Sistemom 48?  Pišite u komentarima na društvenim mrežama. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.