Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: U incidentu ispred garaže Pantransporta povređena jedna osoba - | K-013 Portal

PANČEVO: U incidentu ispred garaže Pantransporta povređena jedna osoba

atp pančevo, pantransport

Oko 15:30 sati došlo je do incidenta ispred ulaza u garažu pančevačkog preduzeća "Pantransport", koga radnici bivšeg preduzeća ATP "Pančevo" od sinoć drže u blokadi zbog neizmirenih dugovanja od strane grada Pančeva.

Kako se moglo čuti od očevidaca, privatno obezbeđenje, angažovano od strane vlasnika "Pantransporta", pokušalo je da skloni štrajkače sa glavnog ulaza kako bi omogućili autobusima da izađu iz baze. 

Prema rečima jednog od prisutnih štrajkača automobil, beogradskih tablica, udario je u njegovog kolegu, zbog čega je intervenisala i Hitna pomoć, koja je povređenog prevezla do Bolnice. Težina povreda za sada nije poznata. 

Policija koja se nalazila u blizini sprečila je dalju eskalaciju sukoba. 

ATP Panče

(Foto: L. I.)

Radnicima ATP "Pančevo" isplaćena je danas junska zarada, međutim, oni traže da im se isplate i sva ostala dugovanja. Poslednje obećanje koje im je dato, od strane sada već bivšeg gradonačelnika Saše Pavlova, da će sve biti rešeno do 21. jula nije ispunjeno. 

Bivši radnici ATP-a, njih 180, odlučno je da ovoga puta istraju u štrajku, dok im se ne isplati sve što im po zakonu pripada.

Atp Pančevo

(Foto: L. I.)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS