Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevo zauzelo prvo mesto na tabeli na takmičenju "Srbija u ritmu Evrope", glasanje se nastavlja - | K-013 Portal

Pančevo zauzelo prvo mesto na tabeli na takmičenju "Srbija u ritmu Evrope", glasanje se nastavlja

Srbija u ritmu evrope Pančevo, Pančevo

Posle dve nedelje došlo je do promene na čelu tabele takmičenja "Srbija u ritmu Evrope". Kako je navedeno na Instagram profiu ovog muzičkog takmičenja, Pančevo se sada nalazi na prvom mestu sa 13,2 % osvojenih glasova dok je na drugom mestu Čačak sa 11,9 %.

Zorana Jovanović (vokal), učenica poljoprivredne škole "Josif Pančić", kaže za K-013 da se sredinom avgusta planira snimanje spota za pesmu "Glorius" nemačke eurodens grupe "Cascada", sa kojom nastupaju na ovom takmičenju.

Ništa nije gotovo, glasanje se i dalje nastavlja do 6. septembra, kada će biti održano finale u direktnom prenosu na Prva Tv. 

"Srbija u ritmu Evrope" je najveće takmičenje namenjeno talentovanoj omladini uzrasta od 12 do 20 godina. Ekipe iz više gradova u Srbiji predstavljaju jednu stranu državu u koju putuju ukoliko pobede.  Zato telefone u ruke i dalje glasajte za Zoranu, Tamaru i Višnju slanjem sms poruke sledeće sadržine:

PESMA (razmak) 04 na broj 1557



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS