Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Plesni klub “Balerina” upisuje nove članove - | K-013 Portal

Plesni klub “Balerina” upisuje nove članove

Plesni klub “Balerina” iz Pančeva na sedam lokacija ima više od 100 članova: polaznika škole plesa, rekreativaca, pred-takmičara i takmičara.

Časove i treninge Balerina organizuje u Banatskom Novom Selu, Pančevu, Starčevu, Omoljici, Kačarevu, Debeljači i Kovačici.

Plesači Plesnog kluba Balerina su neizostavno finalisti plesnih takmičenja u zemlji i inostranstvu i osvajači brojnih titular državnih prvaka i međunarodnih priznanja u svim kategorijama.

Vladislava Vojvodić, jedna od vlasnica i nastavnika u Klubu Balerina kaže da se pored popularnog modernog baleta uče osnove klasičnog baleta, hip hop, disko dance, show dance, street dance i gimnastika.

- Velika pažnja posvećuje se najmlađima od 3 do 12 godina. Prvi čas je besplatan, a više informacija možete dobiti telefonom na brojeve 063/246491 i 065/5906678, kaže Vladislava Vojvodić.

Ona ističe da ples unapređuje fizički, mentalni i emocionalni razvoj dece i odraslih, nudi prostor za istraživanje, otkrivanje i razvoj instinkata za pokret. Plesne aktivnosti pružaju mnogo koristi - podstiču mentalni i emocionalni razvoj, kao i razvoj motornih veština. Ples vam nudi mogućnost da iskažete svoje misli i osećanja, ali i da razumete misli i osećanja drugih. 

Plesni klub “Balerina” postoji 25 godina.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS