Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Saša Pavlov ponovo gradonačelnik Pančeva - | K-013 Portal

Saša Pavlov ponovo gradonačelnik Pančeva

Saša Pavlov ponovo je izabran za gradonačelnika Pančeva na današnjoj sednici Skupštine, a njegov zamenik biće Predrag Živković.

Inače, prvo je održana Konstitutivna sednica Skupštine na kojoj su odbornici položili zakletvu i tajnim glasanjem za predsednika Skupštine u novom sazivu ponovo imenovali Tigrana Kiša. Zamenica predsednika Skupštine biće Vesna Arsenović.

Za sekretara Skupštine imenovana je Mirjana Jocić, dok je za njenog zamenika imenovana Sanja Popović.

Odmah nakon Konstitutivne sednice, Tigran Kiš je zakazao za 11.30 sati narednu Sednicu Skupštine na kojoj će biti izabrani gradonačelnik, zamenik gradonačelnika i članovi Veća.

Gradsko veće umesto 11 od sada će brojati 7 članova, tako da će Saša Pavlov, kao novoimenovani gradonačelnik Pančeva biti zadužen i za privredu i investicije, a njegov zamenik Predrag Živković za finansije.

Za nove članove gradskog veća imenovani su: Aleksandar Stevanović za komunalnu delatnost, Zorica Repac za poljoprivredu, Milenko Čučković za socijalna pitanja, Nemanja Rotar za kulturu, Tatjana Božić za obrazovanje, Mirela Petrović za zdravstvo a Katarina Banjai za zaštitu životne sredine.

Aleksandar Farkaš biće pomoćnik gradonačelnika zadužen za sport.

V.J.P.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS