Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stanovnici Skrobare traže da im se pokosi trava, nadležni više puta obećali pa ispalili - | K-013 Portal

Stanovnici Skrobare traže da im se pokosi trava, nadležni više puta obećali pa ispalili

Skrobara, pančevo, košenje trave, pešačka staza

Stanovnici naselja Skrobara već neko vreme muku muče sa pešačkom stazom, tačnije onim što bi trebalo da bude pešačka staza.

Prema rečima naše čitateljke, pešačka "staza" je u očajnom stanju. Skoro celom dužinom je izlomljena i zarasla u korov pa da je nemoguće proći.

- Mnogi od  nas imaju malu decu, koju nemamo kome da ostavimo da ih pričuvaju, pa moraju sa nama do prodavnice. Kada dođemo do tog dela gde nema staze idemo putem koji je jako prometan, na kom se ne zna da li brže idu kola. kamioni ili autobusi. Verovatno dok neko ne pogine neće se ništa mi promeniti, kaže naša čitatateljka.

Skrobara inače pripada mesnoj zajednici Gornji grad. Razna obećanja su nadležni davali kako će biti urađena staza ali od toga još uvek nema ništa.

- Zelenilo smo zvali više puta u toku prethodnih meaec dana, kako bi dođli da pokose travu kako bi za nijansu bilo lakše proći do prodavnice, ali se sve završava sa praznim obećanjima, kaže čitateljka. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS