Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: Uskršnji bazar 28. i 29. marta, čega će sve biti? - | K-013 Portal

VRŠAC: Uskršnji bazar 28. i 29. marta, čega će sve biti?

turisticka organizacija vrsac, uskrsnji bazar

Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika, za sve one koji slave Uskrs po novom kalendaru, Grad Vršac i Turistička organizacija Vršac organizuju Uskršnji bazar 28. i 29. marta na Trgu Svetog Teodora Vršačkog.

“Ako tražite inspirativne i originalne ideje za farbanje jaja i aktrativnom dekoracijom unesete pravi praznični duh u vaš dom, Uskršnji bazar je pravo mesto za vas. Posebnu radost u vreme praznika osećaju deca zato što se obično organizuju potrage za jajima i poklonima po travi, a na Uskršnjem bazaru u ponudi će se naći i tradicionalne korpice za jaja, kao i razni venčići za vrata od pruća i slame različith dimenzija”, saopštila je TOV.

Cilj bazara je, kažu, da sugrađanima i turistima omoguće da odaberu razna dekorisana jaja, najlepše ručno rađene dekoracije vezane za ovaj praznik, ali i brojne poklone kojima će obradovali svoje najmilije.

“Bazar je otvoren od 9 do 19 časova. Da napomenemo, ukoliko ste gost i boravite u Vršcu, ovog vikenda, možete obići i naveću i najlepšu rimokatoličku crkvu u Srbiji – crkvu posvećenu Svetom Gerhardu. Hram je nastao sredinom devetnaestog veka, inače je poznat po orguljama, zbog kojih je ujedno i svojevsna koncertna dvorana. Na Veliku subotu, liturgija svetlosti počinje u 20, a misa je u nedelju od 8.30 časova”, dodaju iz TOV.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS