Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kancelarija Tomanović: Tužilaštvo potvrdilo da je Milenkoviću ponudjen novac - | K-013 Portal

Kancelarija Tomanović: Tužilaštvo potvrdilo da je Milenkoviću ponudjen novac

zdenko tomanovic, milenkovic, novac

Advokatska kancelarija Tomanović saopštila je danas da je Više javno tužilaštvo javno potvrdilo da postoji neki akt u kojem se potvrdjuje da postoji ponuda u novcu i napredovanju načelnika Slobodana Milenkovića i da se to odnosi na Jovanjicu.

„Zlonamerno ali uvredljivo proglašavanje od strane Višeg tužilaštva o kršenju Zakona od strane advokata je nesumnjivo u funkciji pokušaja zastrašivanja advokata koji smeta tužilaštvu u njihovom nastojanju da maskiraju svoje ciljeve“, navedeno je u saopštenju kancelarije Tomanović, koja zastupa Milenkovića.

Državna institucija je morala da čuva dokument ako je tužilaštvo na odredjeni dokument stavilo odredjeni stepen tajnosti.

Zakon o tajnosti podataka ne mogu da krše oni koji ne učestvuju u postupku u kojem postoji ta tajna informacija.

U saopštenju je dodato da ukoliko advokat nije bio pred bilo kojom institucijom koja se eventualno bavi navedenom informacijom, nije mogao ni da ima mogućnost uvida u dokument sa oznakom tajnosti.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

Big PA Ukus Fest 03 460x600 

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city