Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Naprednjak tvrdi da je pristao da ga prijave na lažnu adresu zbog izbora - | K-013 Portal

Naprednjak tvrdi da je pristao da ga prijave na lažnu adresu zbog izbora

andreja marinkovic, sns, fantomski glasaci, izbori

Član Srpske napredne stranke Andreja Marinković tvrdi da je jedan od oko 3.000 građana koji su uoči izbora prijavljeni na lažne adrese u opštini Vračar.

On je u razgovoru za list Nova naveo i da je dve i po godine bio na ugovoru o privremenim i povremenim poslovima u ovoj opštini, kao i da mu je rečeno da ne mora da se pojavljuje na poslu, iako je sve vreme dobijao platu. Kad su izbori završeni Marinković ostaje bez posla bez ikakvog objašnjenja i to ga je, kako kaže, navelo da o svemu javno progovori.

Predsednik Opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Đorđević negirao je Marinkovićeve navode.

Marinković je za list Nova kazao da se pre šest godina priključio Srpskoj naprednoj stranci i da je sve vreme bio u vračarskom odboru. To je učinio, kako navodi, jer ceni borbu predsednika Aleksandra Vučića, dodajući da je mnogo toga uradio od 2012. godine. Kako je naveo, u SNS se nije učlanio da bi dobio posao, jer je već bio zaposlen u Sportskom savezu, već zato što ga je zanimala politika.

Nakon afere "Univerzijada" dolazi do krupnih promena u Sportskom savezu i tada ostaje bez posla.

"Neko vreme sam bio nezaposlen, a onda preko stranke dobijam posao u opštini Vračar. Ja sam ekonomista po struci i imam lepu sportsku karijeru i mislio sam da će to biti neki posao gde ću svojim znanjem moći da doprinesem, ali nije bilo tako", kaže Marinković, prenosi Nova.rs.

U opštini Vračar je radio dve i po godine, na osnovu ugovora o privremenim i povremenim poslovima.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS