Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bulatović: Postoje dve Srbije - imaginarna i izmišljena Srbija Aleksandra Vučića - | K-013 Portal

Bulatović: Postoje dve Srbije - imaginarna i izmišljena Srbija Aleksandra Vučića

dejan bulatović, bulatović, ssp, stranka slobode i pravde

Danas, postoje dve Srbije, imaginarna i izmišljena Srbija Aleksandra Vučića u kojoj setva ne kasni, pandemija korona virusa ne utiče na proizvodnju i prodaju domaćih proizvoda, a izvoz kukuruza donosi milijarde, u realnoj Srbiji vlada rasulo, izjavio je u subotu potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović.

On istiće da setva kasni, iako ministar Nedimović po režimskim medijima govori drugačije. Kasni i te kako, jer vlast od početka pandemije nema spreman program pomoći srpskom seljaku.

Za to vreme, podseća Bulatović, Evropska Unija pomaže svoje poljoprivrednike bespovratnim finansijskim sredstvima koja variraju od 7.500 do čak 55.000 evra po domaćinstvu.

Hrvatski poljoprivrednici imaju na raspolaganju gorivo bez akciza, u Srbiji paor sve troškove i probleme podnosi sam i bez pomoći države, navodi Bulatović.

On je ocenio da u Srbiji nemaju briga samo monopolisti zbog kojih se običan poljoprivrednik dodatno svakodnevno bori da preživi, prenosi stranka u saopštenju.

(FoNet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS