fbpx
dragan djilas, ssp, stranka slobode i pravde, podrska sns

Đilas: Većina građana više ne podržava SNS
Predsednik Strake slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas izjavio je danas da je apsolutno siguran da većina gradjana Srbije više ne podržava Srpsku naprednu stranku i naglasio da će nakon izbora na proleće pružiti normalan život i stabilnu državu.

„Teška je situacija u Srbiji, to je loša vest ali je sjajna vest da će sve to trajati još nešto malo više od četiri meseca. Mi se nismo ujedinili i pozvali gradjane i pokrete koji žele drugačije da žive da bismo izašli na izbore i postali poslanici, već da bismo se ujedinili sa idejom da pobedimo na svim nivoima“, kazao je Djilas na konferenciji za novinare u Nišu.

Djilas je naveo da su gradjani pred prethodne izbore tražili da ih opozicija bojkotuje, a da sada zahteva da na izbore izadju i dodao da će zbog toga opozicija stati iza potpredsednice SSP Marinike Tepić i boriti se da pobedi lista koju ona predvodi.

„A kada pobedimo, garantujemo svojim potpisima i rečima, napravićemo pravednu zemlju kroz zakon o poreklu imovine, formiranjem specijalnog tužilaštva za organizovani kriminal i tako što strani investitori neće dobijati hiljade evra po radnom mestu, već ćemo subvencionisati domaće privrednike“, naglasio je Djilas.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.