Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Izabran Gradski odbor Narodne stranke Pančevo, Stanko Pužić predsednik - | K-013 Portal

Izabran Gradski odbor Narodne stranke Pančevo, Stanko Pužić predsednik

narodna stranka pancevo

Gradski odbor Narodne stranke Pančevo tajnim glasanjem izabrao je novo rukovodstvo. Dosadašnji predsednik Gradskog odbora Stanko Pužić je i drugi put izabran za predsednika Narodne stranke u Pančevu, a za potpredsednike članovi su izglasali Živu Žebeljana, Milana Rajina i Borislava Beča.

U novi Gradski odbor izglasano je i 18 članova stalnog sastava.

Kako navodi predsednik Narodne stranke u Pančevu Stanko Pužić, novi Gradski odbor je "ojačan" uspešnim i prepoznatljivim Pančevcima, koji uživaju ugled u gradu i naseljenim mestima.

"Drago mi je da sam na ponovo prvi među jednakima u sasvim sigurno najjačoj opozicionoj organizaciji u gradu, sa velikim brojem mladih ali i iskusnih i uspešnih ljudi u svojim strukama od kojih je većina njih prvi put u politici" - kaže Pužić.

Narodna stranka će na prvom sastanku Gradskog odbora birati predsednika Izvsnog odbora i poverenika omladine, a u narednih mesec dana formiraće sve Mesne odbore na teritoriji grada kao i Resorne iz svake oblasti, navodi se iz press službe Gradskog odbora Narodne stranke u Pančevu.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS