Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Manojlović: Izbor Olivere Zekić bio bi šamar građanima Srbije i borcima za slobodne medije - | K-013 Portal
tatjana manojlovic, olivera zekic, ds, demokratska stranka

Manojlović: Izbor Olivere Zekić bio bi šamar građanima Srbije i borcima za slobodne medijePotpredsednica Demokratske stranke Tatjana Manojlović izjavila je danas da je izbor Privremenog nadzornog tela za praćenje medija potpuno obesmišljen, baš kao što je režim Aleksandra Vučića obesmislio i celokupne pregovore o izbornim uslovima, a da je najava da će Olivera Zekić biti postavljena na čelo ovog tela samo još jedna potvrda da je odluka demokrata da ne učestvuju u takvoj rašomonijadi bila ispravna.

„Možete li da zamislite veći apsurd od toga da Olivera Zekić, predsednica Saveta REM-a, bude praćena od strane Olivere Zekić, predsednice Privremenog tela za praćenje medija, i da garantuje da će REM od sada zaista da radi svoj posao na profesionalan način? Ja ne mogu. Odlično se sećam načina na koji je Zekićeva izabrana za predsednicu REM-a, a pratim i kako REM funkcioniše od tada.

Danas je REM telo koje građanima poruči da promene kanal ako im se ne sviđa da gledaju promociju ubice Zorana Đinđića i to je, pre svega, zasluga i odgovornost Olivere Zekić. Zato će, ukoliko ona zaista bude na čelu Privremenog tela, to biti uvreda za sve građane Srbije i poseban šamar za one koji su se prethodnih godina borili za bolje izborne uslove i slobodne medije,“ zaključila je Tatjana Manojlović.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.