Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Manojlović: Izbor Olivere Zekić bio bi šamar građanima Srbije i borcima za slobodne medije - | K-013 Portal

Manojlović: Izbor Olivere Zekić bio bi šamar građanima Srbije i borcima za slobodne medije

tatjana manojlovic, olivera zekic, ds, demokratska stranka

Potpredsednica Demokratske stranke Tatjana Manojlović izjavila je danas da je izbor Privremenog nadzornog tela za praćenje medija potpuno obesmišljen, baš kao što je režim Aleksandra Vučića obesmislio i celokupne pregovore o izbornim uslovima, a da je najava da će Olivera Zekić biti postavljena na čelo ovog tela samo još jedna potvrda da je odluka demokrata da ne učestvuju u takvoj rašomonijadi bila ispravna.

„Možete li da zamislite veći apsurd od toga da Olivera Zekić, predsednica Saveta REM-a, bude praćena od strane Olivere Zekić, predsednice Privremenog tela za praćenje medija, i da garantuje da će REM od sada zaista da radi svoj posao na profesionalan način? Ja ne mogu. Odlično se sećam načina na koji je Zekićeva izabrana za predsednicu REM-a, a pratim i kako REM funkcioniše od tada.

Danas je REM telo koje građanima poruči da promene kanal ako im se ne sviđa da gledaju promociju ubice Zorana Đinđića i to je, pre svega, zasluga i odgovornost Olivere Zekić. Zato će, ukoliko ona zaista bude na čelu Privremenog tela, to biti uvreda za sve građane Srbije i poseban šamar za one koji su se prethodnih godina borili za bolje izborne uslove i slobodne medije,“ zaključila je Tatjana Manojlović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS