Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Skupština prihvatila listu kandidata za članove Saveta REM, predložena i Olivera Zekić - | K-013 Portal

Skupština prihvatila listu kandidata za članove Saveta REM, predložena i Olivera Zekić

srbija, rem, regulatorno telo za elektronske medije

Odbor za kulturu i informisanje Skupštine Srbije danas je prihvatio listu kandidata za članove Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), na kojoj se nalazi i Olivera Zekić kojoj je istekao mandat u tom telu.

Predsednica Odbora za kulturu i informisanje Sandra Božić obavestila je članove tog Odbora da je 24. jula članu tog tela Oliveri Zekić istekao mandat, a drugoj članici Aleksandri Janković, mandat ističe 3. marta 2021. godine.

U nastavku sednice članovi tog Odbora jednoglasno su usvojili listu kandidata koje predlaže nadležni Odbor Skupštine i crkve i verske zajednice.

Poslanička grupa "Aleksandar Vučić za našu decu" predložila je Odboru za kulturu i medije dva kandidata za člana Saveta REM Oliveru Zekić i Miloša Gajovića.

Kandidati za još jednog člana u Savetu REM, koje predlažu crkva i verske zajednice su Aleksandra Janković i Snežana Miljković.

Na narednoj sednici Odbora za kulturu i informisanje održaće se javni razgovori sa kandidatima.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.