Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SSP: Pilja i Božić izrekle „besmislice“ na račun Marinike Tepić - | K-013 Portal

SSP: Pilja i Božić izrekle „besmislice“ na račun Marinike Tepić

kampanja tabloida, ssp, stranka slobode i pravde

Stranka slobode i pravde saopštila je da besmislice koje su „perjanice Srpske napredne stranke“ Biljana Pilja i Sandra Božić danas izrekle na račun Marinike Tepić samo svedoče o potpunom rasulu i panici koja je zavladala u vrhu režima.

Ukazuje se da kampanja laži i najbesramnijih uvreda, koju su po komandi pokrenuli Vučićevi tabloidi, ne može prikriti istinu o vezama vrha države sa kriminalcima i ekstremistima i dodaje da je Tepić dokazala da su Aleksandar i Andrej Vučić razgovarali sa ljudima koji su bili predmet istrage državnih organa.

Pošto je to nemoguće opovrgnuti, stoji u saopštenju, SNS je umesto odgovora izmislila potpunu besmislicu da je Marinika Tepić dobila 200.000 evra od Veljka Belivuka, za šta nisu mogli da prilože bilo kakav dokaz, jer je u pitanju ordinarna laž.

Džaba sve laži Pilje i Božićeve, džaba višesatni monolozi Aleksandra Vučića na svim televizijama, Srbija im više ne veruje, već želi istinu i mi ćemo nastaviti da je saopštavamo svakog dana, bez obzira na cenu koju ćemo za to platiti, poručili su iz SSP.

(FoNet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS