Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SSP: SNS ukrao program za penzionere - | K-013 Portal

SSP: SNS ukrao program za penzionere

stranka slobode i pravde, ssp, dragan djilas, socijalna penzija

Stranka slobode i pravde optužila je Srpsku naprednu stranku da im je ukrala program za penzionere, kojim se predviđa redovna socijalna penzija od mimum 100 evra. 

"Pošto su svi trikovi režima unapred potrošeni i pojedeni, konačno su se dosetili da poslušaju opoziciju i primene predlog Stranke slobode i pravde da se najugroženijim penzionerima koji nemaju nikakva primanja, obezbedi redovna socijalna penzija od minimum 100 evra.

Zna Vučić da najveći deo penzionera jedva sastavlja kraj s krajem. Zna i da ponovo kupuju hleb i mleko na crtu, kao za njegove vlasti devedesetih. Zna i da sa svojih deset “namučenih radničkih prstiju” nije zaradio pošteno nijednu penziju, ali i da uprkos propagandi o najvećem povećanju penzija u istoriji, penzioneri mogu da kupe nikad manje, jer sve poskupljuje kao nikad u istoriji.

Ali kao što je kradljivac uvek kradljivac, bilo na dvoru ili u šupi, tako i Vučićeva Vlada ne sme da kaže – da, odličan je plan Stranke slobode i pravde da se penzionerima bez ikakvih primanja obezbedi garantovana socijalna penzija od minimum 100 evra. Zato je sada podmetnuo Krkobabića da se prvi uprlja i identičan plan predstavi kao svoj, tj. Vlade Srbije kao njen ministar.

Uprkos tome, Stranka slobode i pravde glasno podržava plan da ovu našu meru Vlada primeni odmah prema penzionerima o koje se najviše ogrešila, kojima svakodnevno manipuliše i mnogima godinama oduzimala deo stečenih penzija. A potom i da toj grupi penzionera vrati sav novac koji im je bespravno oduzela. Dovoljno je da prestanu da pune samo svoje koriptivne nezasite džepove i biće novca za sve", navodi se u saopštenju. 

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS