Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tepić: Hiperprodukcijom skandala Vučić želi da zatrpa optužnicu za Jovanjicu 2 - | K-013 Portal

Tepić: Hiperprodukcijom skandala Vučić želi da zatrpa optužnicu za Jovanjicu 2

marinika tepic, ssp, stranka slobode i pravde

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ocenila je danas da je medju brojnim aferama "Jovanjica broj jedan" jer je ta "najveća farma droge marihuane u Evropi državni projekat".

Obraćajući se novinarima u Kragujevcu, ona je ocenila da pretežni deo onoga što radi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kada se razmišlja o motivu, radi da "zatrpa" optužnicu za Jovanjicu 2.

"Vi vidite Jovanjicu dva, optužnicu, gde vidite taj čuveni trougao MUP, BIA,VBA", rekla je Tepić.

Ona je navela da oni se "svake nedelje" očekuje da apelacija potvrdi optužnicu.

"Dakle ,Viši sud u Beogradu je potvrdio optužnicu, sada je žalbeni postupak, i on će učiniti sve da izvrši pritisak na apelaciju da obori tu optužnicu", rekla je Tepić.

Ona je ocenila da je zbog toga i "ceo taj manevar u pretežnom delu usmeren na to da se hiperprodukcijom skandala zapravo zatrpa Jovanjica" .

"Belivuk ne samo da je trebalo da bude uhapšen pre, nema dileme, nego nije ni smeo da bude pušten kada je uhapšen 2017. godine zbog ubistva. Ali, to je tempirano sada. Lažno prisluškivanje predsednika Vučića je tempirano takodje sada", navela je Tepić.

Kako je kazala, ne umanjuje značaj tih afera ali je ocenila da je "važan momenat i pitanje zašto sada".

"Mislim da je ipak Jovanjica teg oko vrata Vučiću i kamarili i da će sve učiniti da apelacija na kraju proba da obori zapravo optužnicu", zaključila je Tepić.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS