Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tepić najavila da će sutra izneti nove detalje u slučaju Palma - | K-013 Portal

Tepić najavila da će sutra izneti nove detalje u slučaju Palma

marinika tepic, pedofilija u jagodini, dragan markovic palma

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić najavila je danas da će sutra na konferenciji za novinare izneti nove detalje u slučaju "Palma".

Kako je rekla, izneće nove detalje u slučaju protiv predsednika Skupštine opštine Jagodina Dragana Markovića i o onome šta je bilo sa svedocima koji su pozivani da daju izjave o navodima o podvođenju maloletnica.



"Neki su podneli svoje krivične prijave protiv Markovića, a ja sam ponovo dobila poziv od tužiaštva u Kraljevu da dam izjavu u petak u 11 sati", rekla je Tepić za N1.

Dodala je da ne zna po kom osnovu je pozvana, jer je već dala izjavu u jagodinskoj policiji, ali svakako će se odrazvati, dodala je ona.

"Sutra ću izaći sa novim informacijama, da zvanični organi imaju dokaze, ali zašto ne postupaju po njima i zašto se taj slučaj zataškava", upitala je Tepić i istakla da nema dokaza da je Marković odgovoran za obijanje stana njihove članice u Jagodini, ali veruje da je odgovoran "milje oko njega".

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS