Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zbog nesposobne vlasti Beovoz na relaciji Beograd-Pančevo ne funkcioniše - | K-013 Portal

Zbog nesposobne vlasti Beovoz na relaciji Beograd-Pančevo ne funkcioniše

beovoz, pančevo

Stranka slobode i pravde saopštila je danas da Beovoz na relaciji Beograd-Pančevo, posle šest godina i preplaćene rekostrukcije pruge, i dalje ne saobraća.

„Pre šest godina je zbog rekonstrukcije pruge prestao da saobraća Beovoz između Pančeva i Beograda. To je za posledicu imalo ogromne gužve na Pančevačkom mostu i u Bulevaru despota Stefana. Rekonstrukcija pruge do Pančeva je završena 2017. Država je platila 91 milion evra, odnosno 6 miliona po kilometru što je duplo više od realne cene, a Beovoz i dalje ne saobraća jer nema dogovora rukovodstava dva grada!“ – stoji u saopštenju.

Kako su naveli, za građane ostaje misterija zašto nije uveden BG voz, kada na deonici slične dužine do Batajnice, on saobraća već deset godina.

„Ovo je još jedan dokaz da je neophodno učiniti sve da se Beograd oslobodi najnesposobnije vlasti u novijoj istoriji, kako se ovakve stvari više nikad ne bi ponavljale“ – poručili su iz SSP.

(Danas)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS