Milačić: Definitivni politički kraj Đukanovića
milo djukanovic, cetinje

Milačić: Definitivni politički kraj Đukanovića
montekristo 0507


Lider Prave Crne Gore Marko Milačić ocenio je da je crnogorski predsednik Milo Đukanović danas na Cetinju doživeo veliki poraz koji označava i njegov definitivni politički kraj.

"Današnji poraz Đukanovića na Cetinju, sa koga je otišao ostavivši svoje 'komite' na cedilu, a svog savetnika Veselina Veljovića sa lisicama na rukama, indikator je definitivnog kraja prevaziđenog političara, kojem je i međunarodna zajednica okrenula leđa, uz poruku da pojedinci moraju odgovarati", rekao je Milačić.

Kako prenosi RTCG, on je u saopštenju naveo da Đukanović ni nakon godinu od gubitka vlasti očigledno nije shvatio da je njegova "politika podela i razbratništva" prošlost, kao ni dostojanstva da se časno povuče.

"Đukanoviću, ali i njegovim sve malobrojnijim pristalicama, danas je na Cetinju očitana politička lekcija da se niko ne može i neće igrati sa državom, legalno i legitimno izabranom vlašću, kao i sa elementarnim ljudskim pravima kakvo je i pravo slobode veroispovesti", rekao je lider Prave Crne Gore, članice vladajuće koalicije.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble