Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevka uhapšena u Ulcinju jer je isekla momka skalpelom i opljačkala - | K-013 Portal

Pančevka uhapšena u Ulcinju jer je isekla momka skalpelom i opljačkala

pancevcka uhapsena u ulcinju, dijana marinkovic

Crnogorska policija uhapsila je Dajanu Marinković (26) iz Pančeva zbog sumnje da je u Ulcinju 11. avgusta skalpelom isekla svog dečka i sugrađanina Ž. S., a zatim ga i opljačkala, prenosi portal Mondo.

Rešenje o pritvoru do 30 dana doneo je Amir Đokaj, predsednik Osnovnog suda u Ulcinju, na predlog ulcinjskog tužilaštva. Medicinska sestra iz Pančeva sumnjiči se da je Ž.S. nanela lakše telesne povrede i opljačkala ga.

Pritvor je određen zbog mogućnosti bekstva osumnjičene koja je srpski državljanin, a u Crnoj Gori nema ni prebivalište ni boravište. Marinkovićeva je priznala istražiteljima da je povredila momka, prenose Vijesti.

Incident se dogodio u sredu 11. avgusta u porodičnoj kući M. G. u Meterizima, gde je ovaj par letovao. Inspektori su utvrdili da je Marinkovićeva skalpelom povredila Ž. S., nanoseći mu posekotinu u dužini od oko 20 santimetara.

Ona se takođe sumnjiči da je, nakon 20 minuta, iz sobe u kojoj su boravili otuđila novac iz njegove torbice u iznosu od 175 evra i 11.500 dinara.

(Mondo)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS