Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bronza za PANČEVKU Sanju Marić - | K-013 Portal

Bronza za PANČEVKU Sanju Marić

sanja maric, atletika, pancevo

AK "Dinamo" Pančevo je predstavio svoje atletičarke na poslednjem prvenstvu Srbije u dvorani za 2023. godinu za kategoriju mlađih juniora. Sanja Marić i Dunja Atanacković su se takmičile u trkama na 400m, 800m i 1500m, a Sanja je uspela da osvoji bronzanu medalju u trci na 800m.

Iako je konkurencija bila veoma jaka, Sanja je hrabro trčala od početka trke i bila je na vodećoj poziciji. Na kraju je za nekoliko stotinki izgubila sjajnije odličje. Sanja je takođe učestvovala u trci na 400m gde je osvojila 4. mesto, sa samo 20 stotih delova sekunde razlike između nje i srebrne medalje.

Sanja je sada vidno umorna, jer je nakon osvajanja srebrne medalje u krosu na Prvenstvu Srbije u oktobru odmah počela sa pripremama za kros Evrope, a nakon toga su usledile pripreme za dvoransku sezonu, zbog čega nije imala dovoljno vremena za oporavak. Ipak, ona je jedna od najperspektivnijih atletičarki u Srbiji. Dunja Atanacković je trčala 800m i 1500m i u obe trke je bila na nivou svojih ličnih rekorda.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.