Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Obradović: Ivanin skok fantastičan, u Španiji završne pripreme - | K-013 Portal
ivana spanovic, atletika

Obradović: Ivanin skok fantastičan, u Španiji završne pripremeIvana je prvi put ove godine skakala iz punog zaleta. Iz serije u seriju bila je sigurnija, da bi na kraju napravila fantastičan skok, izjavio je Goran Obradović, trener Ivane Španović, posle pobede na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu.

"Ne samo da je imala najduža njena daljina ove godine (6,88), već činjenica da je takav skok izvela uz negativan vetar od -2.4 pokazuje da stvari dolaze na svoje mesto, da je povreda stopala prošlost i ono najvažnije da smo na pravom putu za Tokio. U sredu krećemo za Španiju, gde ćemo odraditi završne pripreme pred Olimpijske Igre", izjavio je Obradović u saopštenju medijima.

Posle tri mitinga Dijamantske lige srpska atletičarka nalazi se na vodećoj poziciji sa ukupno 23 boda, ispred Nemice Malaike Mihambo sa 22 poena i Ukrajinke Marine Bek-Romančuk sa 12 bodova.

(Tanjug)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.