Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVAC Vladimir Mirkov šampion Srbije za starije juniore u brzom hodanju - | K-013 Portal

PANČEVAC Vladimir Mirkov šampion Srbije za starije juniore u brzom hodanju

Vladimir Mirkov, Prvenstvo Srbije, atletika, zlatna medalja, hodanje, sportsko hodanje, juniorska kategorija

Vladimir Mirkov, mladi atletičar iz Pančeva, ostvario je izvanredan uspeh na Prvenstvu Srbije za starije juniore u atletici, koje je održano ovog vikenda na atletskom stadionu u Novom Pazaru. Mirkov je zasijao u disciplini sportskog hodanja, poznatom kao "brzo hodanje", osvojivši zlatnu medalju.

Vladimir Mirkov već je poznat kao uspešan takmičar na Prvenstvima Srbije, a ovoga puta je izazvao divljenje svojim vrhunskim performansama na stazi. Ova disciplina zahteva izuzetnu kondicionu spremnost i tehničku preciznost, jer se svaki korak pažljivo procenjuje.

U trci na 5000 metara, Vladimir je zauzeo vodeću poziciju od samog starta i sa sigurnošću održavao svoj tempo tokom cele trke. Njegova nadmoćnost postajala je sve izraženija, a na kraju je ostvario impresivan rezultat od 31 minuta, 12 sekundi i 37 stotinki. Ovaj izvanredan rezultat doneo mu je zlato i titulu šampiona Srbije za starije juniore.

Vladimirova pobeda ne bi bila moguća bez njegovog posvećenog trenera Saše Stojilovića, koji je bio uz njega tokom priprema i pružao podršku na putu ka uspehu. Takođe, mentorstvo iskusnog Zorana Kocića imalo je značajan uticaj na Vladimirovu sportsku karijeru.

Ovaj uspeh je samo dokaz da Vladimir Mirkov spada među najtalentovanije atletičare nove generacije.

Atletski klub Panonija poziva sve zainteresovane mališane da se prijave za DEČJI MARATON koji će se po prvi put održati u Pančevu, u prelepom ambijentu Narodne bašte, 29. jula 2023. godine, u sklopu XI Pančevačkog maratona. Svi prijavljeni učesnici dobiće učesničku medalju, osvežavajuće piće Aqua Viva Junior, pecivo i energiju za trčanje. Troje najbolje plasirane dece osvojiće pehare i vredne poklone sponzora. Kotizacija se plaća na licu mesta, u iznosu od 500 dinara. Prijave za Pančevački maraton su u toku i mogu se izvršiti putem zvanične stranice Trka.rs.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS