Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVKA Milica Sekulović prvakinja države u džudou - | K-013 Portal

PANČEVKA Milica Sekulović prvakinja države u džudou

milica sekulovic, dzudo pancevo

Sportski centar Šumice juče je bio domaćin kadetskom prvenstvu Srbije u džudou. Naš grad predstavljala su četiri kluba, ali i Pančevačka deca koja nastupaju za druge klubove. Pored Dinama i Tamiša iz Pančeva tu su i takmičari Jedinstva iz Kačareva i akademije Jočić iz Starčeva.

Državna prvakinja je postala Milica Sekulović iz Tamiša, titulu vicešampiona osvojili su Đorđe Jakimovski (Crvena zvezda Beograd), Nina Albijanić i Nemanja Nišić (oboje Trudbenik Kortega Beograd), dok su bronzane medalje osvojili Aleksa Đurović ( Dinamo), Aleksandar Lupulov (Vinča) i Mateja Zubović (Crvena zvezda), peto mesto osvojio je Stefan Vasović (Dinamo).

Nešto manje uspeha, i bez plasmana ostali su sledeći Pančevci Lena Ećimović i Filip Spasić (oboje Akademija Jočić), Miloš Stojanović (Jedinstvo), Milena Sekulović, Marija Penevska i Petar Novaković (Tamiš). Na kadetskom prvenstvu pravo učešća imaju takmičari rođeni 2006, 2007 i 2008 godine.

Učestvovalo je ukupno 182 takmičara iz 53 kluba. Ova deca su budućnost kako Pančevačkog tako i Srpskog džudoa i od njih tek treba očekivati prave rezultate. Pred osvajačima medalja su evropski kupovi na kojima treba da izbore priliku za učešće na evropskom i svetskom prvenstvu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS