Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pobede boksera Toskića, Ametovića i Aličića na SP - | K-013 Portal
borilacki sportovi, boks, svetsko prvenstvo u boksu

Pobede boksera Toskića, Ametovića i Aličića na SPSrpski bokseri ostvarili su danas tri pobede i jedan poraz na Svetskom prvenstvu u Areni.

Prvo je Džejlan Toskić bez borbe je prošao u drugo kolo, nakon što se njegov rival Kasim Mundbukive, u polusrednjoj kategoriji (71kg), nije pojavio na merenju, a potom su pobede zabeležili Omer Ametović i Semiz Alicić.

Ametović je u kategoriji minimum (48kg) savladao Turčina Muhameda Unlua 3:2, dok je Aličić u lakoj kategoriji (60kg) ubedljivo savladao Irca Džona Halea 5:0.

Jedini poraz doživeo je Slobodan Jovanović u kruzer kategoriji (86kg) od Kubanca Heriha Ruiza Kordobe, preciznije predao mu je meč u trećoj rundi.

Sutra u ring izlaze kapiten Vladan Babić u superteškoj kategoriji (+92kg) protiv Kamerunca Maksima Jengonga, Aleksandar Gligoprić u pero kategoriji (57kg) protiv Akjelbeka Esenbeka iz Kirgistana i Vahid Abasov u velter kategoriji (67 kg) protiv Sanila Šahija iz Nepala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.