Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Veliko interesovanje za SP u boksu; Babić: Ostvaren san - | K-013 Portal
Da mi je neko pre pet godina rekao da ću 2021. biti kapiten selekcije Srbije na Svetskom prvenstvu u Beogradu pomislio bih da je u pitanju mašta, ne zato što nisam verovao u sebe, nego što je naš boks bio na marginama, izjavio je srpski „superteškaš“ Vladan Babić.

Veliko interesovanje za SP u boksu; Babić: Ostvaren sanDa mi je neko pre pet godina rekao da ću 2021. biti kapiten selekcije Srbije na Svetskom prvenstvu u Beogradu pomislio bih da je u pitanju mašta, ne zato što nisam verovao u sebe, nego što je naš boks bio na marginama, izjavio je srpski „superteškaš“ Vladan Babić.

Babić će se na šampionatu sveta u Beogradu oprostiti od amaterskog boksa i ističe da želi da njegov „poslednji let bude zapečaćen osvajanjem medalje“.

„Danas sa ponosom mogu da izađem i kažem da će moja Srbija i moj Beograd biti bokserski i sportski centar sveta dve nedelje. Moje srce je puno ponosa, sreće i radosti jer sam ostvario dečački san, nosiću kapitensku traku i zastavu Srbije na smotri najboljih boksera sveta u našoj Areni“, izjavio je Babić, a preneo Bokserski savez.

Iako se mnogo puta čoveku učini da ne može više, da je ono što radi uzaludno jer nas okolnosti života opominju da nam su nam veliki snovi zabranjeni, da smo nerealni, sada sa ove tačke gledišta mogu reći da nikada ne treba odustajati od sna, dodao je Babić.

„Ja sam evo čist primer da se rad, vera i istrajnost isplate i da ništa nije nemoguće. Spremam se nikad jače, sve moje misli, snaga i energija su već u Areni. Obećavam krvavu borbu, obećavam da cu u ringu dati sve od sebe“, poručio je Babić.

Do početka Svetskog prvenstva u Beogradu ostalo je manje od mesec dana, a prvi kontigent od 1.000 ulaznica rasprodat je u rekordnom roku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.