Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Barselona traži čudo protiv PSŽ-a, Lajpcig sprema revanš Liverpulu - | K-013 Portal

Barselona traži čudo protiv PSŽ-a, Lajpcig sprema revanš Liverpulu

barselona, psz, lapjcig, liverpul, liga sampiona fudbal

Fudbaleri PSŽ-a domaćini su Barseloni, a tim Liverpula dočekuje Lajpcig u drugim utakmicama osmine finala Lige šampiona. Mečevi počinju u 21 čas.

Parižani u večerašnji meč na svom terenu ulaze kao apsolutni favoriti jer su na gostovanju u prvoj utakmici slavili sa čak 4:1, pa je pred Barselonom gotovo nemoguć zadatak.

U fudbalu ništa nije nemoguće, a upravo rasterećenje od rezultatskog pritiska timu Barselone može biti dodatna motivacija da načine iznenađenje.

U drugoj večerašnjoj utakmici Liverpul je veliki favorit, jer je u prvom meču nadigrao Lajpcig sa 2:0 na istim terenu u Budimpešti gde se oba meča igraju zbog situacije sa koronavirusom.

Vlada Nemačke i dalje ne dozvoljava putnicima sa Ostrva da uđu u zemlju bez dvonedeljnog karantina, pa je Uefa odlučila da se mečevi igraju na neutralnom terenu, a ostaje pravilo da važi gol u gostima iako su oba tima gosti u prestonici Mađarske.

(rts)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS