Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Liga nacija: Srbiji bod u Budimpešti - | K-013 Portal

Liga nacija: Srbiji bod u Budimpešti

srbija, fudbal, liga nacija, sport

U petom kolu B Lige nacija fudbalska reprezentacija Srbije igrala je večeras u Budimpešti protiv Mađarske nerešeno 1:1 (1:1) i sačuvala minimale izglede da izbegne ispadanje u C ligu.

Srbija je povela u 17. minutu pogotkom Nemanje Radonjića, a Mađari su izjednačili u 40. minutu golom Zolta Kalmara.

Uoči poslednjeg kola reprezentacija Srbije je poslednja u grupi sa tri boda, tri manje od trećeplasirane Turske. Da bi obezbedio opstanak u B ligi naš nacionalni tim u sredu mora da pobedi Rusiju u Beogradu, a Turska da izgubi na gostovanju u Budimpešti.

Najbolji fudaleri Srbije odigrali su neuporedivo bolje nego pre tri dana protiv Škotske, kada su propustili veliku priliku da se kvalifikuju za prvenstvo Evrope. U pojedinim delovima utakmice bili su dosta bolji od Mađara, ali ponovo nije bo dobre završnice.

Dve najbolje prilike da donese pobedu našem timu imao je Luka Jović, ali nijednu nije uspeo da reaizuje, pa je tako propuštena šansa da zabeležimo prvu pobedu u ovogodišnjoj Lgi nacija.

Mađarska: Dibuš, Botka, Lang, Kečkeš, Bese (Đurkso, 78), Kalmar, A. Nađ, Soboslaj (Šafer, 78), Holender (Hanđa, 68), Siger (Nego, 58), Nikolić (Konives, 57).

Srbija: Dmitrović, Milenković, Spajić, Gudelj, Lazović (Gaćinović, 57), Maksimović (Grujić, 62), Lukić, Ristić (Mladenović, 62), Tadić (Milinković-Savić, 79), Radonjić (Vlahović, 79), Jović.

(FoNet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS