Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Liverpul ubedljiv protiv Junajteda za prvo mesto na tabeli - | K-013 Portal

Liverpul ubedljiv protiv Junajteda za prvo mesto na tabeli

liverpul, junajted, premijer liga, fudbal

Fudbaleri Liverpula pobedili su na svom terenu ekipu Mančester junajteda sa ubedljivih 4:0, u utakmici 30. kola Premijer lige.

Liverpul je posle 23. pobede od početka sezone stigao do 76. boda čime je preuzeo prvo mesto na tabeli od Mančester sitija. Ekipa Pepa Gvardiole ima dva boda manje, ali i utakmicu manje. Na drugoj strani, Junajted je šesti tim lige sa 54 osvojena boda.

Ekipa Jirgena Klopa je povela već u petom minutu nakon što je Mohamed Salah lepo prošao po desnoj strani i poslao loptu na peterac na koju je natrčao Luis Dijaz i poslao je iza leđa Davida de Hee.

Posle asistencije, Egipćanin se u 22. minutu upisao u strelce posle lepe akcije i sjajne asistencije Sadija Manea.

U 68. minutu na semaforu je pisalo 3:0 nakon što je Endi Robertson proigrao Dijaza, a on Manea kojem nije bilo teško da savlada De Heu. Konačan rezultat je u 85. minutu postavio Salah na asistenciju Dioga Žote.

Navijači Liverpula su u sedmom minutu aplauzom i pesmom „You’ll Never Walk Alone“ poslali podršku igraču Junajteda Kristijanu Ronaldu koji je propustio meč na Enfildu zbog iznenadne smrti sina.

Fudbalere Liverpula u narednom kolu Premijer lige očekuje derbi protiv Evertona na Enfildu, dok Mančester junajted gostuje Arsenalu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS