Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Orlovi i sa Panamom odigrali bez golova - | K-013 Portal

Orlovi i sa Panamom odigrali bez golova

fudbalska reprezentacija srbije, fudbal, sport, srbija panama

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno sa Panamom bez golova 0:0 u poslednjem meču u okviru priprema na severnoameričkoj turneji.

Selekcija Ilije Stolice sastavljena od igrača Superlige vraća se u zemlju kako bi se pripremili za nastavak superligaških mečeva.

Kao i u meču sa Dominikanskom Republikom selekciji Srbije je nedostajalo više dinamike i realizacije u vrlo usporenom meču sa Panamom koja je u drugom delu meča imala mnogo više neiskorišćenih šansi.

Selektor Ilija Stolica napravio je pet promena u startnoj postavi u odnosu na okršaj sa Dominikanom. Promenio je golmana i mahom odbrambene fudbalere, pa su duel umesto Đorđa Petrovića, Jovana Vlalukina, Nemanje Mićevića, Ranka Veselinovića i Alekse Pejića, počeli Aleksandar Popović, Aleksandar Andrejević, Aranđel Stojković, Milan Gajić i njegov imenjak Radin.

U prvom delu igre nije bilo prilika praktično sve do pred sam kraj kada je Vukadinović bio u prilici da ozbiljnije ugrozi golmana Paname, ali lopta je završila daleko od gola.

Srbija je imala veći posed lopte, ali ponovo je nedostajalo više ideje u završnici.

Na drugoj strani Panama je pretila uglavnom iz kontranapada, imala je u uvodnim minutima možda i najbolji pokušaj, uputila je još nekoliko udaraca, ali bez ozbiljnije opasnosti po mrežu Popovića.

Nastavak je odmah doneo dobru priliku domaćinu, posle bespotrebnog prekršaja Uroševića na oko 20 metara od gola naše reprezentacije. Pokušao je Muriljo iz slobodnog udarca, ali lopta je završila preko gola.

U 52. minutu odlična prilika za naš sastav, Birmančević je uputio dobar centaršut, ali Lukić je promašio loptu u izglednoj situaciji. Pet minuta kasnije Birmančević je ušao u šesnaesterac Paname, jedan od igrača je, stekao se utisak, nepropisno startovao, mogao je sudija da pokaže na 11 metara, ali nije se čula pištaljka.

Do kraja meča nije više bilo nekih prilika, Gordić je zamenio odličnog Popovića, a Srbija je sa igračima koji nastupaju u Superligi ostvarila sa Panamom nerešen rezultat kao i 2014. kada smo u Čikagu igrali sa najboljim sastavom 1:1.

(tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS