Partizan u kontaktu sa Sumom, fudbaler na sigurnom
fk partizan, sejdub suma, drzavni udar u gvineji

Partizan u kontaktu sa Sumom, fudbaler na sigurnom
montekristo 0507


Nakon vesti o državnom udaru u Gvineji i objave vojske da je preuzela vlast u ovoj državi, Fudbalski klub Partizan poručio je da je u kontaktu sa Sejdubom Sumom, ali da nema informaciju kada će igrač moći da se vrati u Srbiju.

Sejduba Suma otputovao je prethodnog vikenda na okupljanje reprezentacije, a našao se u neočekivanoj situaciji sa svojim reprezentativnim saigračima.

Svetski mediji preneli su u nedelju uveče informaciju da je u Gvineji došlo do državnog udara, te da su se u nedelju ujutru čile snažne eksplozije i pucnjava.

Partizan je malo nakon toga potvrdio da je u kontaktu sa Sejdubom Sumom, ali da nema informaciju kada će on moći da se vrati u klub:

„Povodom informacije koju ste mogli da pročitate da je u Gvineji došlo do državnog udara, informišemo vas da je klub u stalnom kontaktu sa Sejdubom Sumom i da je on na sigurnom. Nalazi se u hotelu sa svojom nacionalnom selekcijom, ali za sada se ne zna kada će se vratiti u Beograd, jer je avio-saobraćaj obustavljen. Niko ne može ni da uđe ni da izađe iz zemlje. Svakako ćemo biti u stalnom kontaktu sa njim“, poručili su iz Partizana.

Trebalo je da Gvineja u ponedeljak, od 18 časova, dočeka Maroko u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a kakva će sudbina tog meča biti ostaje da vidimo.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble