Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VEČITI DERBI za finalistu Kupa Srbije - | K-013 Portal

VEČITI DERBI za finalistu Kupa Srbije

fudbal, kup srbije, sport, crvena zvezda, partizan, večiti derbi, derbi

Meč polufinala Kupa Srbije između fudbalera Partizana i Crvene zvezde igra se danas od 20 sati na stadionu u Humskoj. Trener Crvene zvezde rekao je cilj njegove ekipe da prođe u finale.

"Imali smo vremena da se odmorimo i da spremamo utakmicu. Jedna i prava lepa utakmica, u pravo vreme za mene in klub, 200. derbi... Derbi nosi svoja iznenađenja, a ja se nadam da ćemo mi da priredimo to iznenađenje. Idemo jako i hrabro", rekao je Stanković.

Stanković je rekao da će večitog rivala pokusati da iznenadi postavom koju će sutra izvesti na stadionu u Humskoj, dodavši da ne postoji pravi 11, već tim.

Trener Partizana Savo Milošević rekao je da očekuje težak meč u kom će detalji odlučiti.

"Prva želja je da svi budu spremni za derbi, imali smo sitnih problema posle Spartaka. Imamo još jedan trening i nadam se da će svi biti ok. Detalji će odlučiti, a nadam se da će ti detalji biti u našu korist kako bismo mogli pobedili Crvenu zvezdu", rekao je Milošević.

On je istakao i da postoji dilema oko sastava.

"Imam još jednu dilemu za sastav, ovo govorim pod uslovom da su svi spremni. Nadam se da će popodnevni trening dati odgovor na to pitanje. U poslednjih godinu dana nije bilo puno tajni kada je sastav u pitanju", rekao je Milošević i dodao da neće gledati penale ako dođe do njih.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS